Beeldmateriaal
Webwinkel
Sponsors en Links

Ons parcours ligt in O.C. Ten Bercle, 8600 Pervijze, telkens van 10h tot 16h.

Soms rijden we ook op zaterdag, afhankelijk van het aantal ge´nteresseerden.

De agenda voor 2017-8:

3 september (samen met kermis)
 7-8 oktober
3 juni

Wil je ook deelnemen aan een meeting? Laat het dan even weten via e-mail zodat we op voorhand voldoende tafels en stopcontacten kunnen voorzien

Rijden bij andere clubs:

Om de rijervaring compleet te maken, gaan we met de leden die dit interessant vinden eens bij andere clubs rijden. Op deze manier verkennen we ook andere pistes en zo leren we omgaan met andere omstandigheden, andere layouts, ondergrond, etc. Je leert dan ook meer mensen kennen en kan zo je kennis bijschaven op vlak van chassis, componenten, banden en setups in het algemeen.
Voor deze meetings spreken we op de groen gekleurde data hierboven af om 9h30 aan OC Ten Bercle.
Desnoods kan de jeugd zo meerijden.

Voor het plaatselijke clubreglement en meer info, kan je klikken op de naam van de club.

Club Locatie Daglicentie
Lovan RC Rethorica Alveringem € 15
Velocitatem Arena onroad Ingelmunster € 12

Ter info:

Het Belgisch kampioenschap kun je volgen om www.fba-rc.be

info@rat-rc.be